Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Simona Halep, nominalizată de WTA pentru titlul de jucătoarea lunii octombrie AFP / Mediafax Foto
04 Nov 2014

Simona Halep, nominalizată de WTA pentru titlul de jucătoarea lunii octombrie

Simona Halep a fost nominalizată, alături de americanca Serena Williams, nr. 1 mondial, și de germanca Andrea Petkovic, pentru titlul de cea mai bună jucătoare a lunii octombrie, lună în care Halep și Williams au disputat finala Turneului Campioanelor de la Singapore, în care s-a impus americanca (6-3, 6-0), iar Petkovic a câștigat Turneul de la Sofia, informează site-ul WTA.

Potrivit WTA, desemnarea se va face pe baza voturilor exprimate pe site-ul oficial până vineri, la ora 1,00, iar câștigătoarea va fi anunțată vineri.

Simona Halep a ajuns în finala Turneului Campioanelor de la Singapore după două victorii obținute în fața canadiencei Eugenie Bouchard și a Serenei Williams (6-2, 6-0), și o înfrângere în fața sârboaicei Ana Ivanovic, iar în semifinale a eliminat-o pe poloneza Agnieszka Radwanska.

Andrea Petkovic s-a impus în Turneul Campioanelor de la Sofia, turneu câștigat de Simona Halep în 2013.

Simona Halep a mai fost nominalizată anul acesta pentru de titlul de jucătoarea lunii, în iulie, când titlul i-a revenit Serenei Williams.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Tenis de câmp