Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Simona Halep, în sferturi la DohaAFP / Mediafax Foto
13 Feb 2014

Simona Halep, în sferturi la Doha

Simona Halep a acces în sferturile de finală ale turneului de la Doha, acolo unde o va întâlni într-o partidă ce se anunță a fi extrem de spectaculoasă pe italianca Sara Errani. Simona a trecut astăzi de germanca Annika Beck (nr. 55 WTA) în două seturi – 6-4, 6-1.

Primul set a constituit un festival de break-uri – 9 din cele 10 ghemuri au fost câștigate pe serviciul adversarei. Simona a făcut diferența în ghemul 9, când și-a adjudecat propriul serviciu și apoi continuă seria de break-uri pentru a închide setul.

Setul secund are o desfășurare diferită din perspectiva jocului Simonei, care devine mai consistentă și cedează un singur break, spre deosebire de Beck, care nu a reușit să își facă serviciul în acest meci.

Vineri, Simona are ocazia de a-și lua revanșa în fața Sarei Errani pentru înfrângerea suferită în luna martie a anului trecut în turneul de la Miami.

Alte știri din Tenis de câmp