Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Sibiu Open: Ungur, laureatul probei de dubluSportPictures.eu
27 Sep 2014

Sibiu Open: Ungur, laureatul probei de dublu

În finala probei de dublu a turneului ATP Challenger ce se dispută la Sibiu, Adrian Ungur și italianul Potito Starace au câștigat în fața perechii române Marius Copil – Alexandru Carpen cu scorul 7-5, 6-2. Prestația lui Ungur și a lui Starace le-a permis să controleze jocul de la un capăt la altul și să le deschidă calea către trofeu. Pe lângă satisfacția ridicării trofeului deasupra capului, Adrian și Potito vor adăuga în clasament câte 90 de puncte și vor împărți un cec în valoare de 2.650 EUR.

În semifinalele probei de simplu, moldoveanul Radu Albot a beneficiat de abandonul lui Pere Riba, favoritul numărul 3, la scorul 7-6 (3), 3-1 în favoarea sa, iar australianul Jason Kubler a trecut de învingătorul din proba de dublu Potito Starace în trei seturi, tabela indicând 2-6, 7-6 (3), 6-0 în favoarea jucătorului de la antipozi. Astfel, finala de mâine, programată a se disputa începând cu ora 15:00 și transmisă în direct de Digi Sport 2, se va disputa între Radu Albot și Jason Kubler.

Alte știri din Tenis de câmp