Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Şi băieţii de la Dinamo Bucureşti vor în Final FourSportPictures.eu
26 Feb 2014

Şi băieţii de la Dinamo Bucureşti vor în Final Four

Miercuri, 26 februarie, Cupa României la volei masculin a adus la fileu două meciuri pentru faza sferturilor de finală. De notat faptul că echipele care au şanse să joace în turneul final de patru fac parte din grupul de play off: Dinamo, CSVM Zalău, Ştiinţa Explorări şi CVM Tomis.

Dinamo Bucureşti a dublat isprava fetelor, câştigând partida-tur şi făcând un pas mare în turneul de patru. Craiovenii, deşi veneau după un salt pe locul doi în clasament, au cedat prea uşor, fără niciun set cucerit, misiunea din retur fiind foarte grea.

Primul set din partida de la Zalău câştigat de oaspeţi a fost un simplu foc de paie, deoarece CSVM a revenit cu brio şi a întors jocul şi scorul pe tabelă. Meciul de la Dej va fi greu pentru ambele echipe, cu dorinţa de revanşă a Unirii.

  • Dinamo Bucureşti - SCM U. Craiova 3-0 (25-19, 25-21, 25-18)
  • CSVM Zalău - Unirea Dej 3-1 (24-26, 25-19, 25-12, 25-18)

Prima partidă s-a jucat la Piatra Neamţ, marţi, încheiată cu victoria oaspeţilor:

  • VCM LPS Piatra Neamţ - Ştiinţa Explorări Baia Mare 1-3 (18-25, 19-25, 25-20, 18-25)

CVM Tomis Constanţa şi Arcada Galaţi au căzut de acord să joace dubla manşă din sferturi pe 4 şi 5 martie, ambele meciuri la Constanţa. 

Returul este programat pentru 5 martie.

Regula de calificare: în sferturi se joacă tur-retur şi se califică mai departe echipa care câştigă cele mai multe seturi. Dacă setaverajul este egal la capătul celor două manşe, după meciul retur se joacă “set de aur” pentru stabilirea echipei calificate. Câştigătoarele din sferturi se califică pentru Final Four, programat pe 22 şi 23 martie 2014.

Alte știri din Volei