Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Sezonul handbalistic începe la finele lunii augustFlaviu Buboi / SportPictures.eu
21 Iun 2021

Sezonul handbalistic începe la finele lunii august

Sezonul 2021-2022 al handbalului românesc va debuta în 25 august cu Supercupa României la masculin, pentru ca în 29 august să se dispute partidele primei etape a Ligii Zimbrilor după următorul program:

ACS Szejke Odorheiu Secuiesc - CSU Suceava

SCM Politehnica Timișoara - CSM Focșani 2007

CSM București - HC Dobrogea Sud Constanța

HC Buzău 2012 - CSM Alexandria

AHC Potaissa Turda - CSM Vaslui

CSA Steaua București - CSM Bacău

CS Dinamo București - Minaur Baia Mare

Formația ACS Szejke Odorheiu Secuiesc, care a și-a câștigat dreptul de a evolua în Liga Națională, a anunțat în urmă cu câteva zile că nu se va înscrie în competiție, iar în aceste condiții urmează să fie invitată echipa clasată pe locul 3 în barajul de promovare/retrogradare, CS Universitatea Cluj.

 

Sezonul aglomerat de pandemie și de acțiunile echipei naționale a determinat oficialii Federației Române de Handbal să decidă disputarea ediției 2020-2021 a Cupei României la feminin în perioada 24-29 august cu participarea a 16 echipe, cele 14 din Liga Florilor și 2 din Divizia A. De asemenea, s-a decis ca formația câștigătoare a Cupei României 2020-2021 să fie desemnată și câștigătoare a Supercupei României 2021.

O săptămână mai târziu, pe 4 septembrie, se va disputa prima etapă a Ligii Florilor, poate cea mai puternică ediție a campionatului intern programând în această rundă jocurile:

SCM Râmnicu Vâlcea - SCM Craiova

CSM Deva - Rapid București

SCM Gloria Buzău - CS Gloria 2018 Bistrița

CSM București - CSU Știința București

CS Măgura Cisnădie - Minaur Baia Mare

HC Dunărea Brăila - HC Zalău

CSM Slatina - CS Dacia Mioveni 2012

Alte știri din Handbal