Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Sesiune de autografe cu CSM București
28 Apr 2017

Sesiune de autografe cu CSM București

Isabelle Gulldén, Bianca Bazaliu, Oana Manea și Paula Ungureanu, au participat joi, 27 aprilie, în Băneasa Shopping City, la o sesiune extraordinară de autografe. Fetele de la echipa de handbal CSM Bucuresti, au dat autografe, stat de vorba cu fanii, au facut poze și i-au invitat pe suporteri sa le ureze succes pentru meciurile de la Budapesta.

Actiunea de ieri face parte din campania de comunicare ENGIE Romania si CSM Bucuresti, menita sa promoveze jucatoarele echipei de handbal feminin senioare si imaginea handbalului feminin. Campania de comunicare se deruleaza pe canalele online si outdoor in perioada 27 aprilie-27 mai si este menita sa aduca in atentia publicului larg acest sport care inregistreaza performante notabile.

ENGIE Romania a identificat in CSM Bucuresti un club ale carui valori il apropie de crezul si valorile ENGIE - performanta, exigenta, angajamentul si coeziunea echipei. Astfel, la inceputului anului 2017, compania a incheiat un parteneriat cu renumitul Club Sportiv Municipal Bucuresti (CSM Bucuresti) pentru susținerea echipei de handbal feminin senioare. Parteneriatul vizeaza sustinerea echipei de handbal feminin precum si a Centrului de Copii si Juniori al CSM Bucuresti.

Alte știri din Business sport