Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Ciclism
Serghei Țvetcov, locul 3 în Turul Ținutului SecuiescVargyasi Levente / Mediafax Foto
09 Aug 2015

Serghei Țvetcov, locul 3 în Turul Ținutului Secuiesc

Austriacul Frankhauser Clemens (Hrinkow Advarics) a câștigat sâmbătă Turul ciclist al Ținutului Secuiesc, după ce vineri se impusese în etapa regină a competiției. Rutierul român Serghei Țvetcov a reușit să urce pe treapta a treia a podiumului, după ce sămbătă s-a impus în contratimpul individual de la Harghita Băi, fiind urmat de Frankhauser Clemens (Hrinkow Advarics) și de bulgarul Evgheni Balev Gerganov (Regional Team Diem 2). În clasamentul general, locul doi a fost ocupat de Oleg Zemliakov (Vino 4 Ever).

A doua semi-etapă, în care cicliștii au pedalat pe ruta Miercurea Ciuc — Racu — Frumoasa, după care s-au reîntors în resședința județului Harghita, unde au parcurs 17 ture pe străzile orașului, a fost câștigată de Oleksandr Golovash, de la Kolss, urmat de Shushemain Alexandr (Vino4 Ever) și Alexander Alekseev Aleksiev, de la Brisaspor.

Câștigătorul Turului ciclist al Ținutului Secuiesc este Frankhauser Clemens (Hrinkow Advarics), urmat de Oleg Zemliakov (Vino 4 Ever—Kazakstan) și Serghei Țvetcov (Naționala Romaniei), ultimul primind și tricoul rezervat celui mai bun rutier român.

Cea mai bună echipă de la actuala ediție a Turului Ținutului Secuiesc a fost desemnată Minsk Cycling Club (Belarus).

La ediția a 9-a a cursei au participat unsprezece echipe, la start fiind prezenți și patru foști câștigători ai Turului: Evgheni Balev Gerganov (Regional Team Diem 2) , care s-a impus în 2010, Florian Bissinger (WSA Greenlife) a triumfat în 2011, Georgi Petrov Georgiev (Brisaspor) în 2013, iar Stefan Koychev Hristov (Brisaspor) a terminat învingător în 2014.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Ciclism