Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Serbia și Franța, campioanele Europei la baschet 3x3frbaschet.ro
17 Sep 2018

Serbia și Franța, campioanele Europei la baschet 3x3

Campionatul European de Baschet 3x3 s-a încheiat duminică seara, după trei zile de spectacol total la Circul Metropolitan București. Ultima zi de întreceri a programat sfertul de finală Ucraina - Romania, la feminin, un meci așteptat cu sufletul la gură de fanii baschetului din țara noastră. Din păcate, Acvilele Mărginean, Stoenescu, Ursu și Irimia nu au mai reușit să repete evoluția bună de sâmbătă, recunoscându-se învinse de Ucraina, 18-20.

Meciurile eliminatorii s-au succedat in arena Circului pana spre seara, atunci cand au fost programate finalele. La feminin, Franta (cu sportiva de origina romana Ana-Maria Filip in componenta) a trecut de Olanda cu un zdrobitor 21-5, podiumul fiind completat pe ultima treapta de Ucraina, care a depasit in finala mica Italia (campioana mondiala en-titre) cu 17-16.

La masculin, Serbia a rupt “blestemul” Europenelor si a castigat titlul continental, dupa victoria in fata Letoniei, 19-18. Pe locul 3 s-a clasat Slovenia, care a invins cu 21-15 Rusia.

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Baschet