Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Serbia - Islanda 6-0, în penultimul meci al Campionatului MondialRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Apr 2017

Serbia - Islanda 6-0, în penultimul meci al Campionatului Mondial

Penultimul episod al Campionatului Mondial de hochei pe gheață, grupa valorică IIA, de la Galați, a programat meciul dintre Serbia și Islanda. Hocheiștii balcanici au dominat autoritar evenimentele de pe gheață, învingând meritat și categoric cu 6-0 (3-0, 2-0, 1-0), făcându-ne, încă odată, să ne întrebăm retoric: cum oare de ne-au bătut pe noi islandezii?

Echipa insulară a dovedit că a terminat benzina, după ce s-a autodepășit în etapa a treia, când a învins România cu 2-0. Portarul Hedstrom s-a dovedit din nou depășit de situație, mănușa sa de respingere fiind foarte fragilă.

Sârbii au avut două mitraliere în zi de grație, pe Vucurevic și Brkusanin, ambii autori a câte trei goluri. Victoria sârbilor este una absolut meritată, ei terminând pe o onorantă poziție a treia a clasamentului.

Victoria Serbiei ne ușurează misiunea din meciul pentru promovare, contra Spaniei. Ibericii sunt virtual retrogradați, singura echipă pe care, teoretic ei o puteau întrece, fiind cea a Serbiei. Rezultă că ei vor juca doar pentru onoare contra tricolorilor, care au nevoie de victorie pentru promovare.

Meciul România - Spania va fi în direct pe TVR HD, de la ora 20.00.

Alte știri din Hochei