Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Sepsi SIC a fost admisă în Euroliga femininăMircea Roșca / SportPictures.eu
22 Iul 2020

Sepsi SIC a fost admisă în Euroliga feminină

Într-o postare pe pagina de Facebook a clubului, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe anunță înscrierea formației de baschet feminin în Euroliga: ”FIBA ne-a acceptat înscrierea în Euroliga feminină! Dacă numărul echipelor înscrise în competiție va fi mai mare decât 16, atunci vom participa la preliminarii tur-retur, ori la sfârșitul lunii septembrie, ori la începutul lunii octombrie.”

De asemenea, clubul covăsnean a prezentat lotul cu care va ataca noua ediție a campionatului național și cu care va defila în campania europeană:

”Rămân la echipa Sepsi-SIC și în sezonul 2020–2021 Annemarie Gödri-Părău, Andra Mandache, Orbán Nikolett, Kovács Renáta, Ștefania Cătinean, Rebecca Tobin, Jovana Pašić, și după o lungă recuperare, se întoarce Ioana Ghizilă. După 5 ani revine la echipă și jucătoarea originară din Sfântu Gheorghe, Kelemen Kincső. Vor mai completa echipa Adina Stoiedin, Pinelopi Pavlopoulou (Grecia), Marie Růžičková (Slovacia) și Rebekah Gardner (SUA). În staff-ul tehnic nu sunt modificări: antrenorul principal este în continuare Zoran Mikes, antrenor secund a rămas Samoilă Zoltán, kinetoterapeutul echipei este Bartók Botond și ca director tehnic rămâne Rusz István.”

Alte știri din Baschet