Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Semifinalele LNBM vor fi transmise in direct de DIGI SPORTFlaviu Buboi / SportPictures.eu
08 Mai 2019

Semifinalele LNBM vor fi transmise in direct de DIGI SPORT

Luni seara, după fluierul final al partidei decisive dintre SCM U Craiova si SCM Timisoara, a fost completat tabloul semifinalelor LNBM, editia 2018-2019, gruparea din Bănie avansând în faza superioara alături de campioana en-titre CSM CSU Oradea, dar și de primele două clasate la finalul sezonului regular, BC CSU Sibiu și U-Banca Transilvania Cluj-Napoca.

CSM CSU Oradea s-a calificat in semifinale dupa ce a trecut de BCMU FC Arges Pitesti, cu scorul general de 3-0, acelasi scor general fiind inregistrat si in confruntarea care le-a opus pe U-Banca Transilvania Cluj-Napoca si Steaua Bucuresti, iar BC CSU Sibiu a avansat in penultimul act al play-off-ului dupa ce a dispus de Dinamo Stiinta Bucuresti, cu scorul general de 3-1.

În cadrul semifinalelor din play-off vom avea doua confruntari de foc: BC CSU Sibiu – SCM U Craiova si U-Banca Transilvania Cluj-Napoca – CSM CSU Oradea. Meciurile din fazele superioare ale LNBM vor fi transmise in direct de catre partenerul DIGI SPORT. Primele jocuri din semifinalele LNBM se vor desfasura astfel:

11 mai 2019
BC CSU Sibiu – SCM U Craiova (meciul 1 din SF1, in direct pe DIGI SPORT cu incepere de la ora 20:45)

12 mai 2019
U-Banca Transilvania Cluj-Napoca – CSM CSU Oradea (meciul 1 din SF2, in direct pe DIGI SPORT cu incepere de la ora 17:45)

13 mai 2019
BC CSU Sibiu – SCM U Craiova (meciul 2 din SF1, in direct pe DIGI SPORT cu incepere de la ora 18:15)

14 mai 2019
U-Banca Transilvania Cluj-Napoca – CSM CSU Oradea (meciul 2 din SF2, in direct pe DIGI SPORT cu incepere de la ora 20:30)

* Meciurile 3 si 4 (daca va fi nevoie) din SF1 se vor disputa la Craiova, in 17 mai si, respectiv, in 19 mai, iar meciul 5 (daca va fi nevoie), se va disputa la Sibiu, in 22 mai.
** Meciurile 3 si 4 (daca va fi nevoie) din SF2 se vor disputa la Oradea, in 18 mai si, respectiv, in 20 mai, iar meciul 5 (daca va fi nevoie), se va disputa la Cluj-Napoca, in 23 mai.

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Baschet