Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Futsal
Semifinală nebună în Liga ISebastian Tataru / Mediafax Foto
01 Mai 2017

Semifinală nebună în Liga I

Primul meci al semifinalelor Ligii I la futsal s-a disputat aseară la Timișoara, între Informatica din localitate și United Galați. Jocul a avut nevoie de prelungiri și lovituri de departajare din punctul de pedeapsă de la 6 metri.

După timpul regulamentar de 40 de minute, scorul a fost egal, 3-3. S-a trecut la prelungiri, cu păstrarea greșelilor acumulate de cele două echipe, în repriza secundă. Nici după utilizarea acestei metode nu s-a putut determina o învingătoare, scorul fiind iarăși egal, 5-5. S-a trecut la executarea loviturilor de departajare de la 6 metri unde, cu rezultatul cumulat de 8-7, Informatica Timișoara s-a impus.

Bănățenii conduc în semifinală cu scorul general de 1-0, însă mai au nevoie de un succes la Galați. Semifinala se joacă după sistemul 2 din 3. Următorul meci este la Galați, iar al treilea, cel decisiv, dacă va mai fi nevoie, se dispută tot pe terenul celor de la United Galați.

În cealaltă semifinală, Futsal Klub Odorheiu Secuiesc întâlnește astăzi, pe teren propriu, pe Autobergamo Deva, cu începere de la ora 18.00.

Meciurile 2 și 3 din cadrul semifinalelor Ligii I la futsal sunt programate pe 7, respectiv 8 mai, la Galați și Deva.  

Alte știri din Futsal