Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Natație
Semifinală la încheierea Europenelor de junioriRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
02 Iul 2017

Semifinală la încheierea Europenelor de juniori

Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Netanya, din Israel, s-au încheiat cu alte prestații ale sportivilor români. În sesiunea de dimineață, la proba de 50 metri liber, Vlad Pațurcă a terminat cursa în 24:21, iar Andrei Rusen în 24:47, niciunul nereușind să depășească faza seriilor preliminare. În schimb, George Rațiu, cu timpul de 23:22, s-a calificat pentru semifinalele programate tot astăzi, în sesiunea de după-amiază. În calificările probei de 50 metri fluture, la feminin, s-a aflat și Pusztay Doris, care a încheiat cursa în 28:13.

George Rațiu a fost cel care a încheiat evoluția înotătorilor români la competiția continentală, cu timpul de 23:33 în semifinalele probei de 50 metri liber, fără calificare în finală.

România a terminat Campionatele Europene de înot pentru juniori, de la Netanya, din Israel, cu o medalie de argint, obținută de Daniel Martin, la proba de 200 metri spate, el stabilind și un record național de juniori, la respectiva ocazie. De asemenea, ștafeta masculină de 4X100 metri liber a corectat de două ori recordul național de juniori. 

Alte știri din Natație