Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Selecționerii Mihai Teja și Bogdan Vintilă au fost prezentați oficialBogdan Iordache / Mediafax Foto
21 Nov 2014

Selecționerii Mihai Teja și Bogdan Vintilă au fost prezentați oficial

Mihai Teja și Bogdan Vintilă, selecționerii echipelor naționale de fotbal ale României U 21, respectiv U 17 au fost prezentați oficial vineri, la Casa Fotbalului din București.

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a declarat cu această ocazie: ''Vreau să vă prezint doi antrenori tineri foarte valoroși. Mihai Teja a urmărit deja jucătorii din prima și a doua ligă de fotbal. În curând, va vedea și jucătorii din a treia ligă. Este un tehnician care a pregătit echipe importante din țara noastră, dar și de peste hotare. La rândul său, Bogdan Vintilă este soluția ideală pentru echipa națională U 17. Ei se înscriu în campania 4 The Future - profesioniști, pregătire, parcurs, performanță. Le urez multă baftă!''

În cadrul conferinței de presă pentru prezentarea oficială a celor doi tehnicieni, Mihai Teja a spus: ''Sunt mândru și onorat pentru această numire. Vreau să facem istorie la echipele naționale. Mă bucur că selecționerul Anghel Iordănescu a fost de acord cu venirea mea la echipa de tineret, care va oferi fotbaliști de valoare primei reprezentative a României''.

La rândul său, antrenorul Bogdan Vintilă le-a declarat jurnaliștilor: ''Mulțumesc lui Florin Răducioiu pentru performanțele obținute cu echipa Under 17 pe care acum o voi coordona. Deviza mea este să muncesc greu în tăcere, succesul să facă zgomot. Am făcut deja o selecție la Salonta. Voi merge în continuare la Timișoara, Cluj-Napoca și Slatina, pentru a oferi tuturor jucătorilor sub 17 ani șansa de a se remarca pentru echipa noastră națională''.

În context, Răzvan Burleanu a precizat: ''A fost efectuată deja o selecție pentru românii care sunt în Spania. La Salonta, alături de cei din țara noastră, am văzut fotbaliștii care sunt în Ungaria. În perioada următoare, dorim să vedem la lucru jucătorii români aflați în Germania, Anglia, Italia și Franța''.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Fotbal