Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Biliard / Snooker
powered by Real Snooker
Se știu medaliații în Liga Națională de SnookerRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Nov 2016

Se știu medaliații în Liga Națională de Snooker

La Centrul Național de Snooker din București s-au încheiat întrecerile etapei a noua din Liga Națională de Snooker.

Andrei Orzan este campion național virtual după victoria de etapă. Orzan a câștigat în optimile de finală partida cu Tudor Popescu, scor 3-0, după care l-a învins în sferturile de finală pe Radu Vilău cu 4-0. În semifinale el l-a întrecut pe Matei Roșca, scor 5-2, reușind trei brake-uri de 60, 38, respectiv 37 de puncte. În finala cu Mihai Vladu, Andrei Orzan s-a impus cu 6-2.

Partea inferioară a tabloului a fost dominată de Mihai Vladu, care în optimile de finală l-a depășit pe Sebastian Mușat cu 3-1, apoi pe Vali Militaru cu 4-2, în acest meci realizând și un brake de 32 de puncte. În semifinală, Vladu a beneficiat de neprezentarea la masa de joc a lui Daniel Bontea, rezultatul omologat fiind de 5-0.

Daniel Bontea a trecut de optimile de finală după victoria cu 3-0 în fața lui Mihai Meseșan, apoi Alex Statache nu s-a prezentat la masa de joc, facilitându-i astfel accesul în cvartetul de ași.

Andrei Orzan are în cont 2540 de puncte, Mihai Vladu este al doilea cu 2020 de puncte, iar Daniel Bontea este pe treapta a treia a podiumului de premiere, cu 1450 de puncte. Matematic, cei trei nu mai pot fi detronați de pe podium și nici ordinea lor nu se poate schimba la ultima etapă, programată în luna decembrie.

 

sursa: csolimpia.ro

Alte știri din Biliard / Snooker