Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Se cunosc semifinalele Diviziei Naționale de SenioriAlexandru Dobre / Mediafax Foto
15 Mai 2017

Se cunosc semifinalele Diviziei Naționale de Seniori

În cel de-al doilea eșalon valoric, Divizia Națională de Seniori, s-au disputat partidele din ultima etapă a sezonului regulat. Liderul CS Năvodari a pierdut pentru a doua oară în acest sezon, pe terenul Bucovinei Suceava, în timp ce Stejarul Buzău a trecut de Știința Petroșani.

Revelatia acestei editii din Divizia Nationala de Seniori, CSM Bucuvina Suceava a reusit sa-si mentina cadenta pana la finalul sezonului regulat, in ciuda infrangerii surprinzatoare de la Galati, echipa antrenata de Constantin Vlad reusind sa treaca de liderul CS Navodari cu rezultatul de 32-23 pentru a-si asigura pozitia secunda in clasament. Sabin Cretu a deschis scorul pentru suceveni din lovitura de pedeapsa, iar eseul lui Alin Elisei a facut ca la pauza acestia sa conduca cu 13-3. In partea secunda CS Navodari a preluat conducerea, dar alte trei incercari avandu-i ca autori pe Alexandru Croitoru, Marcel Cretuleac si Lucian Preutescu sa dea posibilitatea Bucovinei Suceava de a juca in semifinalele competitiei pe propriul teren.

La fel de importanta in economia clasamentului final a fost si partida dintre Stejarul Buzau si Stiinta Petrosani. In ciuda mizei a fost o disputa spectaculoasa in care s-au marcat noua eseuri, cinci de partea gazdelor care s-au impus cu 35-26, in ultimele cinci minute Stiinta Petrosani aflandu-se la conducere cu 26-25. Astfel Stejarul Buzau incheie sezonul regulat pe pozitia a treia, iar in semifinale se va deplasa pe terenul Bucovinei Suceava.

Alte doua partide spectaculoase au fost  CSU AV Arad - CS Manastur si RC Barlad - RCM Galati. Aradenii au trecut de clujeni cu 53-31, raportul eseurilor fiind de 9-4, in timp ce RC Barlad a invins pe RCM Galati cu 46-28, 6-4 fiind scorul incercarilor marcate in favoarea invingatorilor.

In urma alcaturii clasamentului final, programul semifinalelor Diviziei Nationale de Seniori arata astfel:

Semifinalele locurilor 1-4:
CS Navodari - Stiinta Petrosani
CSM Bucovina Suceava - Stejarul Buzau

Semifinalele locurilor 5-8:
RC Barlad - CS Manastur
RCM Galati - CSU AV Arad

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby