Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
Șase transferuri la SteauaSportPictures.eu
30 Sep 2014

Șase transferuri la Steaua

Echipa de polo Steaua București privește cu mult optimism debutul noului sezon al Superligii, care se va produce în data de 4 octombrie. În acest context, Steaua și-a asigurat serviciile a șase jucători valoroși, dorind astfel să detroneze de pe prima poziție formația CSM Digi Oradea, care a câștigat opt titluri consecutive de campioană națională.

În rândul caschetelor roș-albastre s-au adăugat în această pauză competițională Nicolae Diaconu, Mihnea Chioveanu, Andrei Bușilă și Dmitri Goanță, toți patru internaționali români, recunoscuți în polo-ul intern drept valori indubitabile. Celelalte achiziții vin din Serbia și sunt internaționali ai acestei țări. E vorba de extrema Miroslav Randjic și de centrul Petar Filipovic.

Steaua va fi antrenată de Ionuț Angelescu și a finalizat un cantonament de pregătire și partide amicale în Serbia. În afara obiectivelor interne, cupă și campionat, Steaua țintește un traseu cât mai lung și în EuroCup, a doua competiție continentală intercluburi.

Alte știri din Polo