Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Șase jucători noi la DinamoAFP / Mediafax Foto
11 Iul 2014

Șase jucători noi la Dinamo

Echipa masculină de handbal Dinamo București dorește ca în viitorul sezon competițional să întrerupă șirul de șase titluri consecutive cucerite de cei de la HCM Constanța. În acest sens, gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare a operat câteva transferuri. Astfel, la Dinamo au ajuns jucători cu renume, care vor întări echipa și care vor aduce, se speră, plusul de valoare necesar.

Până acum, șase jucători au semnat înțelegeri cu echipa alb-roșie, dintre aceștia patru fiind străini. Interul stânga de 34 de ani, Ibrahima Diaw, care a evoluat pentru Paris St. Germain, pare a fi cea mai sonoră achiziție.

Alături de el, în trupa lui Sebastian Bota se vor regăsi Jakov Vrankovic, inter dreapta croat care a evoluat la Dijon, în Franța, francezul Pierre-Yves Ragot, conducător de joc de 28 de ani care vine din Austria, de la Union Leoben sau sârbul Davor Taskovic, de la campioana Greciei, Diomidis.

În afara celor menționați, alți doi jucători români, Ionuț Irimuș și Alexandru Asoltanei, au ales să evolueze pentru Dinamo. 

Revenind la Vrankovic, acesta a evoluat pentru Dijon, sub comanda antrenoarei române Elena Gropoșilă, aceasta fiind prima femeie care conduce o echipă de top în handbalul masculin mondial. 

Alte știri din Handbal