Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Box
Șase calificări olimpice pierduteBogdan Danescu / Mediafax Foto
12 Apr 2016

Șase calificări olimpice pierdute

Cei șase pugiliști români care au intrat ieri în ring la turneul preolimpic de la Samsun, din Turcia, au capotat pe linie.

În competiția masculină, la categoria 49 kg, Amis Enver a fost învins în optimi de britanicul Galal Yafai, la puncte (decizie în unanimitate, 3-0).

La cat. 52 kg, Alexandru Ioniță a pierdut și el în optimi în fața italianului Vincenzo Picardi, cap de serie 4, tot la puncte (0-3). La cat. 66 kg, Ninel Gheorghe a pierdut prin KO tehnic în prima repriză a meciului din optimi cu ungurul Mark Kontrecz.

La feminin, în limitele cat. 51 kg, Lăcrămioara Perijoc a cedat în optimi destul de greu în meciul cu Anuș Grigorian (Armenia), la puncte (0-3, decizie în unanimitate), în condițiile în care scorul dat de doi arbitri judecători a fost 38-38 (Grigorian a fost preferată în cele din urmă), iar al treilea a dat 39-37.

La 60 kg, Cristina Paula Cosma a cedat și ea la puncte (0-3) în optimi în fața danezei Yvonne Rasmussen. La 75 kg, Florina Radu a fost întrecută în optimi de croata Anamarija Marsic, tot la puncte (0-3).

Astăzi, vor intra în concurs ultimele trei speranțe olimpice pentru boxul românesc.

Alte știri din Box