Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Natație
Sărituri în apă: România a debutat la Campionatele EuropeneRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
12 Iun 2017

Sărituri în apă: România a debutat la Campionatele Europene

La Kiev, în Ucraina, au început Campionatele Europene de sărituri în apă pentru seniori, competiție organizată în premieră de Capitala țării vecine. În ziua inaugurală, la proba pe echipe, România a fost reprezentată de Anca Șerb (CSA Steaua București) și Aurelian Dragomir (CS Olimpia București).

Cei doi sportivi ai noștri au cumulat 250.30 puncte și s-au clasat pe locul 10 din tot atâtea tandemuri. Aurul a fost cucerit de Franța, cu Laura Marino și Mathieu Rosset. Gazdele au cucerit medalia de argint, după săriturile executate de Viktorya Kesar și Oleksandr Gorshkovozov, iar podiumul s-a completat cu Rusia, care i-a selecționat pe Nadezhda Bazhina și Viktor Minibaev.

În cea de-a doua zi a competiției de la Kiev, sunt programate preliminariile la platformă feminin, dar și proba de trambulină 3 metri sincron mixt. Cei doi săritori ai noștri au zi de pauză.  

Alte știri din Natație