Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Natație
Săritori români la competițiile internaționaleSebastian Sascau / Mediafax Foto
08 Iun 2017

Săritori români la competițiile internaționale

Federația Română de Natație și Pentatlon Modern a stabilit componența lotului național extins la sărituri în apă. La seniori, în lot se află Anca Șerb și Constantin Popovici, în timp ce la juniori A îi avem pe Alin Ronțu și Aurelian Dragomir. Lotul se completează cu doi juniori B, Angelica Muscalu și Teodor Zărnescu.

În perioada 26 iunie - 2 iulie, la Bergen, în Norvegia, vor avea loc Campionatele Europene de juniori, competiție la care noi vom fi reprezentați de către toți cei patru sportivi din lot, de la juniori A și B. Colectivul tehnic aferent întrecerii continentale va fi compus din antrenorii Ana Popescu, Adrian Gavriliu și Adrian Cherciu.

Înainte de această competiție, Anca Șerb și Aurelian Dragomir vor merge la Campionatele Europene de seniori, de la Kiev, în Ucraina, în perioada 12-18 iunie. Ana Popescu și Florin Avasiloae vor fi antrenorii noștri la Campionatele Europene de seniori. Aceiași doi sportivi vor reprezenta România și la Grand Prix-ul de la Bolzano, din Italia, în perioada 5-7 iulie.

La Campionatele Mondiale din Ungaria, de la Budapesta, programate între 14 și 22 iulie, Anca Șerb și Aurelian Dragomir vor sări pentru România.

Alte știri din Natație