Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Stranieri
powered by Team Sales
Saracens și Fercu au câștigat Aviva A LeagueRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
13 Ian 2015

Saracens și Fercu au câștigat Aviva A League

Saracens Storm, cu Cătălin Fercu în echipă, a câștigat Aviva A League, învingând în finală pe Worcester Cavaliers, cu 27–19, pe terenul acestora.

Aviva A League este competiția rezervată echipelor A din Aviva Premiership, în număr de 12, și a două echipe din Championship (liga a doua a Angliei), Bristol și Worcester.

Saracens si-au asigurat victoria in primele 30 de minute ale meciului, cand a marcat trei eseuri transformate, conducand cu 21–0. Desi Worcester a revenit si a marcat la randul sau trei eseuri, cele doua lovituri de pedeapsa transformate de mijlocasul la gramada Ben Spencer au compromis sansele echipei gazda.

A fost un meci extrem de disputat, jucat pe o vreme foarte nefavorabila, vant, ploaie, in care experienta superioara a rezervelor din prima liga si-a spus cuvantul. Majoritatea jucatorilor lui Storm au evoluat si in Premiership sau Cupa Campionilor pentru Saracens, unii dintre ei fiind jucatori de 19 – 20 de ani proveniti din propria academie, iar trei dintre ei – Maro Itoje (capitanul echipei), Joel Tompkins si Ollie Hayden Smith – au fost componentii lotului Angliei care a castigat Cupa Mondiala U20 in 2014.

Cătălin Fercu a evoluat in ultimele trei meciuri ale lui Storm, in finala jucand pe post de aripa stanga. “Indiferent ca am castigat campionatul Romaniei sau Aviva A League, pentru mine sunt realizari pe plan profesional.“, a declarat el după meci. “Sunt bucuros ca am contribuit la victoria noastra si sper sa evoluez in viitorul apropiat la prima echipa.”

Urmatoarele doua meciuri Saracens le va disputa cu Munster si Clermont, in Cupa Campionilor, iar pe 6 februarie incepe Turneul celor Sase Natiuni, care se incheie pe 21 martie, fiind de asteptat ca un numar de jucatori ai Sarazinilor sa fie retinuti la echipa nationala.

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Stranieri