Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Judo
Șapte sportivi români la turneul Grand Slam de la Abu DhabiBogdan Maran / Mediafax Foto
30 Oct 2014

Șapte sportivi români la turneul Grand Slam de la Abu Dhabi

Șapte judoka români, trei băieți și patru fete, vor participa la la turneul IJF Grand Slam de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), care va avea loc de vineri până duminică.

La masculin vom fi reprezentați de Cristian Bodîrlău (cat. 81 kg), de Daniel Natea și Vlăduț Simionescu (ambii la cat. +100 kg). Natea a reușit anul acesta două clasări pe locul al treilea la Grand Slam Baku și Grand Prix Ulaanbaatar, în timp ce Simionescu a terminat pe trei la Grand Prix Zagreb.

La feminin vor evolua Violeta Dumitru, Monica Ungureanu (ambele la cat. 48 kg), Andreea Chițu (52 kg) și Corina Căprioriu (57 kg).

Ungureanu are o victorie anul acesta la Grand Prix Zagreb, Chițu este vicecampioană mondială anul acesta la Celiabinsk și a câștigat Grand Prix-ul de la Tașkent, în timp ce Corina Căprioriu, vicecampioana olimpică de la Londra, are și ea o victorie la Grand Prix Tașkent.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Judo