Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Șapte nume noi la CS Universitatea CraiovaSportPictures.eu
13 Iun 2014

Șapte nume noi la CS Universitatea Craiova

La capitolul achiziţii pentru noul sezon din liga întâi, Universitatea Craiova stă deja foarte bine. Şapte jucători au semnat până acum contracte cu clubul oltean. Este vorba de Mateiu, Herghelegiu, Avrămia, Straton, Kay, Nuno Rocha şi Frăsinescu.

Alexandru Mateiu (foto) a evoluat sezonul trecut la FC Braşov. Are 24 de ani, joacă pe postul de mijlocaş central, şi a debutat zilele trecute la prima reprezentativă a României.

Andrei Heghelegiu şi Adrian Avrămia sunt internaţionali de tineret. Au venit de la Poli Iaşi şi au semnat cu Universitatea încă din iarnă.

Kay, 26 de ani, a sosit din prima ligă portugheză, de la gruparea Belenenses. Face cuplu de fundaşi centrali cu Varela (Steaua Bucureşti) la naţionala Insulei Capului Verde.

Nuno Rocha, 22 de ani, este mijlocaş şi a evoluat ultima oară pentru gruparea Maritimo, în prima divizie din Portugalia.

Cătălin Straton, 24 de ani, a apărat poarta echipei FC Vaslui în sezonul trecut.

Cosmin Frăsinescu, 29 de ani, este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din prima ligă. În sezonul trecut a condus apărarea celor de la Gaz Metan Mediaş.   

Noile achiziţii ale Universităţii au fost prezentate de Felix Grigore: „Nu am adus jucători de liga întâi, ci jucători de echipă naţională. Cum este cazul lui Mateiu, lui Herghelegiu şi Avrămia, care au selecţii la echipa de tineret. L-am adus pe Kay, de la Belenenses, care face cuplu de fundaşi centrali cu Varela la naţionala Capului Verde. Nuno Rocha este un mijlocaş de mare viitor. Cătălin Straton nu mai are nevoie de prezentare. Astăzi de dimineaţă, la ora 3, am semnat cu Cosmin Frăsinescu, cel mai bun fundaş central din ţară“.

Totodată, conducătorul Universităţii a anunţat că se doreşte prelungirea contractelor căpitanului Mihăiţă Pleşan şi fundaşului Silviu Izvoranu: „Pleşan şi Izvoranu au terminat contractele în această vară, dar noi ne dorim prelungirea înţelegerilor şi vom discuta cu ei în zilele ce vor urma“.

 

sursa: csuc.ro

Alte știri din Fotbal