Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Șanse mari pentru o finală românească la Turneul CampionilorOvidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto
20 Nov 2015

Șanse mari pentru o finală românească la Turneul Campionilor

Horia Tecău și Florin Mergea au stabilit noi recorduri românești la Turneul Campionilor de la Londra, iar perspectiva unei finale românești devine una atractivă. Bookmakerii Stanleybet au stabilit cotele pentru ca un astfel de meci să aibă loc.

Florin Mergea, alături de coechipierul său Rohan Bopanna, au încheiat pe primul loc în grupă, iar adversarul lor din semifinale și-l vor afla în urma meciurilor de vineri. Prima condiție pentru ca la Londra să aibă loc o finală românească este ca Tecău să termine și el pe primul loc în grupă pentru a nu-l întâlni pe Mergea în semifinale.

Care sunt calculele ca echipa Tecău/Rojer să termine pe primul loc:

1. Cuplul Tecău/Rojer învinge, vineri, dubla Herbert/Mahut.

2. Tecău/Rojer pierde meciul, însă perechea Dodig/Melo câștigă duelul cu Matkowski/Zimonjic.

Pentru ca una dintre cele două situații să se întâmple, iar românii să treacă și de semifinale, Stanleybet a stabilit o cotă de 2.85, respectiv 1.30, pentru situația în care nu va avea loc o finală românească. Astfel la o miză de 100 de lei, câștigul maxim ar fi de 285 lei.

Având în vedere timpul scurt pentru astfel de evenimente, Stanleybet oferă posibilitatea de a paria și online, pe site-ul dedicat www.stanleybet.ro.

Pentru prima dată în istoria acestei competiții, doi români vor juca în semifinale. Tecău are șansa să urce pe primul loc mondial la finalul Turneului Campionilor.

Alte știri din Pariuri