Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Sporturi de iarnă
Sanie: România, locul 9 în proba masculină de dublu din concursul de Cupă Mondială de la Vatra DorneiHermann Sobe / Mediafax Foto
01 Feb 2015

Sanie: România, locul 9 în proba masculină de dublu din concursul de Cupă Mondială de la Vatra Dornei

Echipajul românesc format din Cosmin Alexandru Codin și Ștefan Coubis s-a clasat pe locul al nouălea, sâmbătă, în proba masculină de dublu din cadrul celei de-a cincea etape a Cupei Mondiale de sanie pe pistă naturală de la Vatra Dornei.

Concursul s-a desfășurat în două manșe, ambele fiind dominate de italienii Patrick Pigneter și Florian Clara, care au cumulat un timp total de 2 min 38 sec 91/100. Pe locul doi s-au clasat austriecii Christop Regensburger și Dominik Holzknecht, la 3 sec 71/100, și treapta a treia a podiumului fiind ocupată tot de un echipaj austriac, Rupert Bruegglet/Tobias Angerer, la 4 sec 70/100. Codin și Coubis s-au clasat pe locul 9 (ultimul), la 26 sec 15/100.

În concursul Cupa Națiunilor, desfășurat sâmbătă, s-a impus italianul Florian Breitenberger, în 1 min 15 sec 72/100, urmat de austriecii Bernd Neurauter, la 33/100, și de Christian Schopf, la 69/100.

Concursul va continua duminică pe pârtia de la Vatra Dornei cu probele sanie feminin, sanie simplu masculin și echipe. România este reprezentată la Cupa Mondială de sanie pe pârtie naturală de sportivii Petronela Ivan, Nicoleta Burlui, Cosmin Alexandru Codin, Ștefan Coubis, Adrian Filimon și Ciprian Tăzloanu.

România găzduiește pentru al treilea an consecutiv o etapă a Cupei Mondiale de sanie pe pârtie naturală, competiție organizată de Federația Internațională de Sanie (FIL) și Federația Română de Bob și Sanie (FRBS). Pârtia Bucovina din Vatra Dornei a fost construită în urmă cu trei ani la o altitudine de 960 de metri și are o lungime de 1.012 metri, potrivit unui comunicat.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Sporturi de iarnă