Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Săndoi: „Suntem peste Steaua în clasamentul formei şi vrem să arătăm asta şi pe teren“SportPictures.eu
02 Dec 2014

Săndoi: „Suntem peste Steaua în clasamentul formei şi vrem să arătăm asta şi pe teren“

La conferinţa de presă din această după-amiază, Emil Săndoi a prefaţat jocul cu Steaua: „Venim după încă o victorie, ne-a ajutat şi jocul rezultatelor şi am urcat pe locul 4. Pe care ne-am dori să-l păstrăm şi după partida de la Cluj. Cu Ceahlăul ne-am impus categoric, diferenţa putând fi şi mai mare dacă avem în vedere ocaziile pe care le-am avut. Băieţii s-au descurcat de minune în toată această perioadă şi merită felicitaţi. Joi ne aşteaptă un joc într-o competiţie deosebit de frumoasă, una a surprizelor. Atât eu, cât şi Sorin Cârţu am reuşit să o câştigăm. El atât ca jucător, cât şi ca antrenor, eu doar ca jucător. Întâlnim un adversar care nu mai are nevoie de nicio prezentare, o echipă cu internaţionali în componenţă, care domină autoritar întrecerea. Noi ne confruntăm cu o serie parcă interminabilă de accidentări: Kay, Nuno Rocha, Bancu, Curelea, Achim e şi el incert, încercăm să-l recuperăm pe Madson. Dar ne vom juca şansa, o calificare în semifinalele Cupei ar fi incredibilă“.

Antrenorul care a adus ultimele succese ale Ştiinţei contra Stelei îşi doreşte să le transforme în penultimele după partida de joi: „Au trecut ceva ani de la ultimele succese împotriva Stelei. În Cupă ultima oară i-am învins în sferturi, în 1999, când Bărcăuan a marcat în victoria cu 1-0. Am eliminat Steaua, apoi Petrolul şi ne-a învins Dinamo în ultimul act. Au trecut cam mulţi ani de la ultimele victorii şi m-aş bucura ca după jocul de joi aceste succese să devină penultimele. Steaua e obişnuită cu performanţa, cu jocurile la nivel înalt. Pentru noi va fi unul dintre cele mai frumoase şi importante meciuri ale sezonului. Suntem echipa momentului, peste Steaua în clasamentul ultimelor etape şi am vrea să demonstrăm asta şi în meciul direct. Vom căuta să speculăm punctele slabe ale adversarului. Cu siguranţă va fi un stadion arhiplin, ar fi frumos să ne luăm rămas bun bucuroşi de la bătrânul Central“.

 

sursa: csuc.ro

Alte știri din Fotbal