Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Săndoi: „Cele trei puncte cu Oţelul sunt vitale“SportPictures.eu
11 Sep 2014

Săndoi: „Cele trei puncte cu Oţelul sunt vitale“

Invitat special la emisiunea Divizia Locală de la Digi 24 Craiova, Emil Săndoi, antrenorul principal al Universităţii Craiova, a prefaţat jocul de luni: „Trei puncte sunt vitale în meciul cu Oţelul. Cu excepţia a cinci-şase echipe, celorlalte formaţii le va fi foarte greu în acest campionat, care după părerea mea este cel mai dur de până acum. Oţelul a învins clar Rapid, iar în Bănie va veni să se agaţe de fiecare minge, să scoată ceva din meci“. 

Despre relaţia cu Sorin Cârţu, Săndoi a spus: „Responsabilitatea este egală. Ne completăm foarte bine unul pe altul. Nu trebuie uitat că am fost şi colegi de echipă, dar i-am fost şi căpitan în echipa care a câştigat eventul. Sorin Cârţu mă cunoaşte bine, şi eu îi cunosc filosofia de antrenor“.

Emil Săndoi a prezentat şi situaţia jucătorilor cu probleme medicale: „Frăsinescu resimte dureri la tendonul lui Achile, am vrut să nu forţăm şi să riscăm astfel o accidentare mai lungă. Curelea a revenit la antrenamente normale, alături de coechipieri. Mateiu a fost la clinica din Turcia, iar acum e într-o perioadă de reacomodare la efort, va face doar alergări lineare, pentru că încă resimte dureri. Peste două săptămâni se va duce iar la control în Turcia. Până în octombrie nu cred că se poate conta pe el. Şi el a fost o pierdere pentru echipă, este un jucător de travaliu, care ocupă o zonă mare în teren“. Totodată, antrenorul Craiovei a explicat şi rolul jocurilor amicale din cursul săptămânii: „Mie Sin mi-a plăcut în liga a doua, a avut evoluţii bune. Pe el şi pe ceilalţi jucători care au evoluat mai puţin vom încerca să-i încurajăm. De altfel, aceste meciuri amicale, cum este cel de mâine cu Podari, le facem pentru a le da lor jocuri în picioare. Să-i păstrăm în priză“.

Selecţioner timp de 7 ani al naţionalei de tineret a României, Emil Săndoi a salutat ascensiunea lui Andrei Ivan: „Este un jucător care are un talent ieşit din comun, o promisiune a fostbalului românesc, nu doar a Craiovei fotbalistice. Nelucrând cu el, ca spectator din tribune m-am întrebat de ce nu e titular. Vreau să-l simt în antrenamente, să văd dacă are capacitatea să joace titular în liga întâi la 17 ani. Ivan e un jucător care face diferenţa“.

sursa: csuc.ro

Alte știri din Fotbal