Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Săndoi: „Ar fi fantastic să prelungim seria de invincibilitate“SportPictures.eu
03 Oct 2014

Săndoi: „Ar fi fantastic să prelungim seria de invincibilitate“

La conferinţa de presă din această după-amiază, Emil Săndoi a spus: „Ne aşteaptă un meci important, întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionat, cu jucători de perspectivă, care au cochetat cu lotul naţionalei de tineret, cum sunt Marius Alexe, Cosmin Matei, Steliano Filip ori Dorin Rotariu. Ne propunem să obţinem un rezultat bun la Bucureşti, ne interesează să acumulăm cât mai mult punte până la finalul turului. Am reuşit 9 puncte fără gol primit, ar fi fantastic să prelungim această invincibilitate“.

Tehnicianul Universităţii a dezvăluit că situaţia lui Kay nu este extrem de gravă, fiind premise ca fundaşul capverdez să revină după o lună de zile: „În ceea ce priveşte problemele de efectiv, nu vom conta pe Brandan, suspendat, şi pe Kay, accidentat. Dar în privinţa lui Kay avem veşti bune, accidentarea nu este atât de gravă precum se preconiza, astfel încât nu va sta şase luni cum s-a apreciat iniţial, ci este posibil ca după o lună, o lună şi jumătate să-şi reia antrenamentele. A avut evoluţii bune, este unul dintre jucătorii pe care contăm“.

Săndoi a explicat astfel situaţia lui Bălgrădean: „Pentru orice jucător care pleacă de la un club şi se confruntă cu fosta echipă meciul este unul aparte. Mi s-a întâmplat şi mie, o singură dată, când evoluam la FC Argeş şi am întâlnit Craiova pe Central. Am câştigat cu 2-1 atunci, am avut o motivaţie în plus. Este o încărcătură specială, iar orice jucător îşi doreşte o evoluţie cât mai bună pentru a demonstra că s-a făcut o greşeală că s-a renunţat la el“.

Despre compartimentul ofensiv, Săndoi a spus: „Evoluţiile lui Costin au fost foarte bune, în ton cu ceilalţi coechipieri. Ducem lipsă de atacanţi de valoare în ţară, aşa că are şansa lui să revină la echipa naţională. Bawab de două zile s-a antrenat normal, sperăm să fie apt sută la sută la meciul cu Dinamo, încă acuză mici dureri“.

Antrenorul Craiovei a vorbit şi despre proiectul viitorului „Ion Oblemenco“: „Noul stadion arată superb. Ca termen de finalizare e iulie 2016, deci am avea timp până atunci să construim o echipă care să joace în Europa“.

 

sursa: csuc.ro

Alte știri din Fotbal