Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Săgeata trece de Botoşani în meciul inaugural al etapeiSportPictures.eu
21 Feb 2014

Săgeata trece de Botoşani în meciul inaugural al etapei

La Constanța, pe stadionul ”Farul”, Săgeata Năvodari și FC Botoșani au dat startul etapei a XX-a a ligii naționale.

Debutul partidei a fost ezitant de ambele părți, cu puține ocazii de o parte și de alta. În minutul 10, Săgeata bifează o primă ocazie prin Guerra, care este blocat în suprafața de pedeapsă, tot ceea ce a obținut fiind o lovitură de colț. Botoșenenii ripostează cu o contră la capătul căreia Croitoru centrează defectuos, iar imediat băieții de la malul mării ratează prin fundașul Munteanu, care nu reușește să împingă mingea în poarta goală la o ieșire neinspirată a lui Curileac. În replică, Codoban este blocat de Panagopoulos, iar golul vine în sfârșit în minutul 30 la poarta botoșenenilor când Guerra este angajat pe culoar de Johnson și ”înțeapă” mingea peste un Curileac ieșit dintre buturi chinuit de neliniști, așa cum a făcut și anterior în câteva rânduri.

Nimic notabil până la pauză, și mai nimic pe parcursul reprizei secunde. Finalul se animă, însă, și botoșenenii pun presiune în speranța obținerii unui punct în deplasare. Hadnagy și Vașvari rămân deziluzionați după ocaziile de la poarta grecului Panagopoulos, iar Peteleu ratează șansa de a da lovitura de grație botoșenenilor. Scorul final – 1-0 – avantajează gazdele, care trec pe locul 12 în clasamentul provizoriu deasupra oaspeților de azi, în pierdere o poziție până pe 13.

Săgeata (antrenor Cătălin Anghel): Panagopoulos - Peteleu, Munteanu, Popa, Nadales Lopez - Johnson, Achim (min. 75 Silviu Pană), Muzac, Vezan (min. 91 Borja Navarro) – Deletici (min. 53 Tigoianu), Guerra

Au mai luat loc pe bancă: Băican, Dinu, Lupu, Iordache

FC Botoşani (antrenor Leo Grozavu): Curileac - Patache, Oltean, Danci (min. 47 Cîrjan), Acsinte - Croitoru (min. 90 Bordeianu), Vaşvari, Tincu, Fulop - Hadnagy, Codoban (min. 88 Ghinga)

Au mai luat loc pe bancă: Perianu, Puri, Ivanovs

Alte știri din Fotbal