Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Săgeata străpunge OțelulBogdan Iordache / Mediafax Foto
26 Apr 2014

Săgeata străpunge Oțelul

Liga 1 ne oferă în ultimele etape foarte multe surprize. Mai ales datorită meciurilor disputate de echipele din zona retrogradării. Nu mai puțin de 8 echipe sunt amenințate cu retrogradarea, ceea ce face ca în fiecare etapă sa existe o “finală” în lupta pentru evitarea ligii secunde. O astfel de finală s-a disputat la Galați, între Oțelul și Săgeata Năvodari.

Gazdele au foarte bine excelent partida, fiind la un pas de deschiderea scorului chiar în primul minut prin Marquinhos. Tot el a mai avut o ocazie uriașă de a marca în minutul 6, însă mingea nu vroia să intre în poarta. După un început excelent părea doar o chestiune de timp până să cadă golul în poarta oaspeților. Săgeata și-a amintit că are mare nevoie de puncte și a dat o replică tăioasă printr-o mare ocazie semnată de Guerra, în minutul 8. A urmat o perioadă de joc echilibrat, timp de 20 de minute, însă niciuna dintre cele două combatante nu a reușit să-și creeze vreo ocazie de gol. În minutul 28 consemnăm o nouă ocazie a oțelarilor, de data aceasta printr-un șut de la 18 m al lui Bajenaru. Au urmat încă două faze bune ale gazdelor, în viteză, însă finalizarea lasă de dorit. Până la pauză, Săgeata a mai avut o ocazie prin șutul lui Pană de la marginea careului, lateral dreapta, reținut fără mari dificultăși de portarul Oțelului.

Dupa pauză, gălățenii încep la fel de bine și Tudorie ratează în minutul 47 o ocazie rarisimă. Golul vine în minutul 58. Contrar cursului jocului, Săgeata a reușit să înscrie prin Pană, cu o lovitură de cap excelentă, în urma centrării foarte bune a lui Peteleu. Oțelul – Săgeata 0-1! După marcarea golului, prima ocazie aparține tot oaspeților, Deletici șutând puternic de la aproximativ 22 m, Goicoechea respingând în corner. Oțelul aleargă după egalare, însă nu reușește să-și creeze ocazii de gol. Totuși, în minutul 80, în urma unui corner bine exectuat, Lovin prelungește cu capul până la Filip, care luftează cu poarta goală de la numai 2 m, irosind astfel șansa egalării.

Meciul se termină cu Săgeții din Năvodari care reșusesc să străpungă Oțelul chiar la Galați. Momentan Săgeata ocupă locul 13 în clasament cu 32 de puncte, trimițând Oțelul pe primul loc retrogradabil.

Alte știri din Fotbal