Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Sabina Martiș, locul secund la Cupa RipostaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
30 Ian 2017

Sabina Martiș, locul secund la Cupa Riposta

Ediția 2017 a Cupei Riposta de la București – etapă din Circuitul European de sabie cadeți, feminin și masculin, doar la individual – s-a încheiat duminică, 29 ianuarie, cu proba feminină.

În Sala Polivalentă din București s-au prezentat la start 81 de sportive din Belgia, Bulgaria, Chile, Spania, Marea Britanie, Republica Moldova, România, Elveția, Turcia, Ucraina și SUA. România a fost reprezentată de 39 de sportive, iar cel mai bun rezultat a fost obținut de către Sabina Martiș. Legitimată la CSA Steaua, Sabina s-a clasat la final pe locul al doilea, după ce a cedat în finală, scor 11-15, în fața sportivei Olena Pysarenko (Ucraina).

Cupa Riposta la sabie a fost un concurs organizat de către Clubul Sportiv Riposta București (antrenori Sandu Constantin și Lucian Dina), cu sprijijul Federației Române de Scrimă.

Invitat special al organizatorilor la festivitatea de premiere de duminică a fost Ana Maria Popescu (campioană olimpică la Rio 2016, vicecampioană olimpică la Beijing 2008, dublă campioană mondială și de șapte ori campioană europeană la spadă)!

Concursul de la București a fost ultima etapă din Circuitul European de cadeți, la sabie feminin și masculin, din sezonul 2016-2017. Următoarea competiție importantă la cadeți și juniori este Campionatul European de la Plovdiv (Bulgaria), din perioada 28 februarie – 9 martie 2017.

 

sursa: frscrima.ro

Alte știri din Juniori