Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
SEHA League: Steliștii vor victorie cu IzvidacRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
30 Oct 2018

SEHA League: Steliștii vor victorie cu Izvidac

Antrenorul principal al Stelei, Ovidiu Mihăilă, a declarat ieri, în conferința de presă premergătoare meciului dintre echipa sa și RK Izvidac, că principalul obiectiv al roș-albaștrilor este să încheie partida fără jucători accidentați. Tehnicianul stelist a afirmat: "Pe cei de la Izvidac i-am văzut la un turneu în vară, formează o echipă destul de solidă. Au o apărare bună în zona centrală, au jucători masivi, aşa că va fi nevoie să creştem nivelul jocului, ca să nu intrăm la contact şi să riscăm şi alte accidentări". SEHA League este o competiție consumatoare de energie și, chiar dacă echipa stelistă se confruntă cu probleme de efectiv, Mihăilă își dorește ca miercuri să găsească o abordare care să le permită steliștilor să se impună în fața echipei bosniace.

Marius Stavrositu, coordonatorul de joc, a subliniat evoluția bună a echipei în această competiție și speră ca Steaua să continue seria victoriilor de pe teren propriu. SEHA League ”este o cupă importantă în care încercăm să câștigăm toate meciurile, iar miercuri vom da totul pentru a câștiga acest meci”, a declarat decarul roș-albaștrilor.

Handbaliștii steliști au convingerea că avantajul terenului propriu și susținerea publicului vor fi atuuri importante pentru obținerea victoriei.

Confruntarea va avea loc miercuri, 31 octombrie, începând cu orele 18:15, la Sala Polivalentă din București.

 

sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Handbal