Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
SEHA League: Steaua, victorie în ultimele secundeRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
13 Sep 2018

SEHA League: Steaua, victorie în ultimele secunde

Steaua București a obținut astăzi cea de-a doua victorie de pe teren propriu din SEHA League învingând Vojvodina Novi Sad, campioana Serbiei, cu 28:27 (14:14) după ce Nemanja Grbovic a înscris un gol pe final din pasa lui Stavrositu. Cu toate acestea, oaspeții și-au declarat încă din start intenția de a pleca cu cele trei puncte acasă și au fost în cele din urmă mult mai aproape decât se așteptau mulți.

Cu Stefan Vujic rămas pe margine, Steaua a avut dificultăți în primele zece minute ale meciului, marcând doar un gol. De partea cealaltă, compatrtimentul ofensiv al celor de la Vojvodina a funcționat foarte bine în acest interval și a reușit să mărească diferența la cinci lungimi, 4:9, la jumătatea primei reprize, moment în care defensiva gazdelor a început să funcționeze mai bine și a ajutat la revenirea treptată pe tabelă. Cu contribuția lui Humet și a lui Milosevic, roș-albaștrii au egalat 14:14 la sfârșitul primei reprize.

Lucrurile au căpătat o altă turnură în startul părții secunde, cu oaspeții ratând mult și cu Steaua mai atentă pe atac, astfel încât cu un sfert de oră înainte de final scorul era 21:17 pentru gazde. Simțind momentul dificil, antrenorul echipei sârbe a reușit să-și mobilizeze jucătorii și revirimentul a fost vizibil pe tabelă, diferența fiind de doar un gol cu mai puțin de cinci minute înainte de fluierul final. Mai mult decât atât, cu mai puțin de un minut până la ultima sirenă Branko Tomic a egalat 27:27, dar time-out-ul cerut de Ovidiu Mihăilă a fost inspirat și din acțiunea de atac rezultată Grbovic a adus trei noi puncte Stelei, care acum ocupă poziția a 5-a în clasamentul de 10 echipe, cu 6 puncte din 3 meciuri disputate.

Golurile Stelei au fost înscrise de Humet – 10, Georgescu – 6, Roșu – 4, Grbovic, Milosevic – câte 2, Bizău, Vegar, Becheru, Stavrositu – câte o reușită.

Alte știri din Handbal