Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
SEHA League: Steaua sparge gheața în deplasareRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Nov 2018

SEHA League: Steaua sparge gheața în deplasare

Reprezentanta României în competiția regională a reușit astăzi să rupă seria înfrângerilor suferite în deplasare impunându-se la Skopje, în Macedonia, în partida cu Metalurg AD, penultima clasată în ierarhie.

Cu un lot de 8 jucători de câmp și doi portari, Steaua a ținut aproape pe tabelă de echipa gazdă și niciuna dintre părți nu a reușit să se distanțeze pe parcursul jocului la mai mult de două goluri distanță. Meritul elevilor lui Ovidiu Mihăilă este că în ultimele trei minute au înscris de două ori prin Florea din aruncare de la 7 metri și Johansson de pe semicerc și au rezistat primind un singur gol de pe extrema dreaptă, ceea ce le-a adus o binemeritată victorie cu 29:28 (13:15).

Pentru Steaua golurile au fost înscrise de Gabriel Florea – 6, Martin Johannson, Marin Vegar, Octavian Bizău – câte 5, Nikola Kedžo – 3, Răzvan Răpciugă, Sabin Constantina – câte 2, Tudor Stănescu – o reușită.

Avansând o poziție în clasament până pe locul 5, Steaua va evolua etapa viitoare pe 28 noiembrie tot în deplasare, la Niš, în Serbia, pe terenul celor de la Železničar, echipă clasată pe locu 8 din 10 participante.

Alte știri din Handbal