Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
SEHA League: Steaua pierde primul meci al anuluiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
25 Ian 2019

SEHA League: Steaua pierde primul meci al anului

În deschiderea al etapei a 14-a a SEHA League, Steaua a pierdut meciul disputat aseară în sala „Concordia” din Chiajna contra croaților de la Rukometni Klub Nexe, formație clasată pe podiumul competiției regionale.

Elevii lui Ovidiu Mihăilă au rezistat mai puțin de o repriză, croații accelerând în ultimele 10 minute înainte de pauză și s-au desprins cu ușurință de la 7:8 la 8:15. Repriza a doua a fost la discreția echipei oaspete, scorul final al întâlnirii fiind Steaua – RK Nexe 19:31 (8:15). În urma acestui rezultat croații au egalat la puncte, 33, pe cei de la Vardar Skopje și pe PPD Zagreb, în timp ce roș-albaștrii rămân cu 15 puncte pe locul 7 din 10 echipe.

Golurile Stelei au fost înscrise de Roșu - 5, Georgescu - 4, Florea - 3, Johannson, Răpciugă, Aslanian - câte 2, Kedzo un gol. Următoarea partidă a Stelei se va disputa pe 5 februarie în deplasare cu belarușii de la Meshkov Brest.

Alte știri din Handbal