Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
SEHA League: Steaua pierde pe terenul campioanei SerbieiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Dec 2018

SEHA League: Steaua pierde pe terenul campioanei Serbiei

Steaua a disputat în această seară meciul restanță din etapa a 12-a a SEHA League în deplasare pe terenul campioanei Serbiei, HC Vojvodina Novi Sad. Cu un lot de doar 12 jucători deplasat pentru acest ultim meci al anului, roș-albaștrii au ținut ritmul până spre final în pofida programului infernal pe care l-au avut în această lună.

Cu două minute înainte de finalul partidei elevii lui Ovidiu Mihăilă s-au apropiat la un singur gol de formația gazdă, 26:25, printr-un 7 metri transformat de Florea, dar Celica a marcat tot dintr-o aruncare de la 7 metri și după ratarea lui Milosevic gazdele au pus capăt partidei prin reușita lui Nikolic.

Așadar, HC Vojvodina Novi Sad s-a impus cu 28:25 (15:12) și o depășește pe Steaua în clasament. Sârbii au făcut 16 puncte și au trecut pe locul 6, în timp ce roș-albaștrii rămân cu 15 puncte și coboară pe locul 7.

Golurile Stelei în acest meci au fost reușite de Krsto Milosevic - 7, Ionuț Georgescu, Gabriel Florea, Nemanja Grbovic - câte 4, Alin Roșu, Stefan Vujić - câte 3 goluri.

Alte știri din Handbal