Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
SEHA League: Steaua începe returul cu o înfrângereRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
03 Dec 2018

SEHA League: Steaua începe returul cu o înfrângere

În prima etapă a returului, cel de-al zecelea meci al sezonului SEHA League, Steaua București a pierdut cu 19:26 (8:11) partida din deplasarea de la Prešov, de pe terenul celor de la Tatran, echipă clasată pe locul 4 în clasamentul competiției regionale.

Un început ciudat de meci, cu jucătorii pregătiți de Ovidiu Mihăilă conducând cu 2:1 după primele 10 minute de joc, a fost urmat de o perioadă mai bună a gazdelor, care în numai 5 minute au trecut la conducere cu 6:2, avans pe care l-au conservat până aproape de pauză când Bizău a înscris și a dimunat ecartul. Cehii l-au refăcut rapid și l-au menținut până în minutul 53, atunci cândde la 20:16 gazdele s-au distanțat la 24:18 pentru a închide partida cu cea mai mare diferență de scor.

Grbovic a înscris 4 goluri pentru roș-albaștri, pentru care au mai înscris Vujić - 3, Becheru, Roșu, Florea, Constantina, Bizău - câte 2, Răpciugă și Kedžo câte un gol.

Cu patru echipe la egalitate de puncte, 21, pe primele poziții, Steaua se menține pe locul 5 cu 15 puncte și etapa viitoare va primi vizita croaților de la PPD Zagreb marți, 4 decembrie.

Alte știri din Handbal