Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
SEHA League: Steaua, demolată la BrestRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
05 Feb 2019

SEHA League: Steaua, demolată la Brest

Partida reprezentantei României în competiția regională SEHA League a fost una cu direcție unică de atac pentru gazdele de la Meshkov Brest. Steaua București nu a făcut față campioanei Belarusului, echipă ce a încheiat pe locul 6 în grupa A a Velux EHF Champions League după cluburi adevărați monștrii ai handbalului continental precum Barca Lassa, HC Vardar, Reihn-Neckar Lowen, Veszprem și Vive Kielce.

Gazdele s-au distanțat încă din start și aproape de jumătatea primei reprize aveau deja +5 pe tabelă, scor 8:3, pentru ca la pauză tabela să indice 19:10. Diferența s-a menținut în repriza secundă și cu zece minute înainte de final Meshkov a reușit să se distanțeze la zece goluri, 28:18, după care până la final a izbutit să încheie cu +14, 35:21.

Gabriel Florea, Krsto Milosevic și Marin Vegar au înscris de câte 4 ori pentru Steaua, Mihai Becheru de două ori, iar Răzvan Răpciugă, Marius Stavrositu, Martin Johannson, Ionuț Georgescu, Sabin Constantina, Samvel Aslanian și portarul Mohsen Babasafari au marcat câte un gol.

Aceasta a fost cea de-a zecea înfrângere a Stelei din 15 partide disputate și ocupă locul 7 din 10 competitoare. Ultimele trei partide a primei faze a competiției par a fi la îndemâna elevilor lui Ovidiu Mihăilă, acestea urmând a fi disputate pe 16 februarie în Bosnia cu ultima clasată RK Izviđač, pe 22 februarie acasă cu penultima clasată Metalurg AD Skopje și pe 2 martie tot pe teren propriu cu antepenultima clasată Železnicar Niš.

Alte știri din Handbal