Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
SEHA League: Prima înfrângere pe teren propriu pentru SteauaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Dec 2018

SEHA League: Prima înfrângere pe teren propriu pentru Steaua

Etapa a 11-a a SEHA League i-a adus ca adversară Stelei echipa croată PPD Zagreb. Veniți la București din postura de ocupanți ai podiumului, croații și-au etalat forța ofensivă și s-au impus cu scorul de 31:24 (13:8) și își consolidează locul secund la egalitate cu liderul Vardar Skopje.

Elevii lui Ovidiu Mihăilă au jucat de la egal la egal cu oaspeții lor doar primele 15 minute până la scorul de 6:6, după care diferența de pe tabelă a crescut constant în favoarea croaților până la +8, 8:16, în startul reprizei secunde. Steliștii nu au capitulat și au încercat să diminueze handicapul, apropiindu-se doar până la 22:27 cu trei minute înainte de final, dar croații nu au scăzut ritmul și au continuat să pună presiune până la final.

Sabin Constantina a înscris 5 goluri pentru roș-albaștri, celelalte goluri fiind înscrise de Becheru 4, Georgescu, Răpciugă, Milosevic - câte 3, Vujić, Johansson - câte 2, Roșu și Babasafari câte un gol. Steaua coboară pe locul 6 cu 15 puncte și etapa viitoare va primi vizita liderului Vardar Skopje luni, 17 decembrie.

Alte știri din Handbal