Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
SEHA League: Învinși în formație restrânsăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Oct 2018

SEHA League: Învinși în formație restrânsă

Steaua a plecat învinsă de la Našice, dar în pofida faptului că a evoluat într-o formulă de echipă restrânsă, chiar la limită, a lăsat o impresie foarte bună în meciul cu RK Nexe. Cu 8 jucători de câmp, chiar 7 după eliminarea din prima repriză cu cartonaș roșu a lui Becheru, și doi portari, echipa pregătită pentru acest meci de antrenorul cu portarii Ștefan Laufceag a ținut aproape de echipa gazdă și doar oboseala acumulată pe final de partidă de Stavrositu și colegii săi a făcut ca diferența de pe tabelă să se mărească în favoarea croaților.

RK Nexe s-a impus cu 28:23 (12:11), pentru Steaua golurile fiind înscrise de Marin Vegar – 7, Gabriel Florea – 5, Răzvan Răpciugă, Marius Stavrositu, Martin Johannson – 3, Sabin Constantina – 2.

RK Nexe urcă pe locul 3 cu 15 puncte, în timp ce roș-albaștrii rămân cu 9 puncte pe locul 6 și etapa viitoare, pe 31 octombrie, primesc vizita ”lanternei roșii” Izvidac. Următorul meci pentru Steaua este nu mai târziu de duminică la Timișoara într-una dintre cele mai dificile deplasări din campionatul Ligii Naționale.

Alte știri din Handbal