Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
SEHA League: Înfrângere la final de sezonSabin Malisevschi / SportPictures.eu
17 Dec 2018

SEHA League: Înfrângere la final de sezon

Steaua intră într-o binemeritată vacanță după jocul din etapa a 12-a a SEHA League disputat în sala Concordia din Chiajna contra liderului Vardar Skopje. Macedonenii care evoluează cu succes și în Velux EHF Champions League unde ocupă locul secund în grupa A după Barça Lassa, înaintea marilor puteri Rhein-Neckar Löwen, Telekom Veszprém HC sau PGE Vive Kielce, s-au impus logic în fața trupei lui Ovidiu Mihăilă, secătuită de puteri după evoluția pe patru planuri în acest sezon.

Steliștii, care au jucat în ultima săptămână alte trei meciuri – cu PPD Zagreb în SEHA League, cu Dunărea Călărași în Liga Zimbrilor și cu CSM Vaslui în Cupa României – nu au putut emite pretenții și au cedat cu 30:34 (10:21) un meci ce se putea înscrie la categoria ”amicale”.

Răpciugă și Milosevic au înscris câte 5 goluri pentru roș-albaștri, celelalte goluri fiind înscrise de Georgescu, Vujić, Florea și Grbovic - câte 4, Kedžo și Babasafari câte 2 goluri. Urmează o pauză de o lună și jumătate, următorul meci al Stelei fiind programat pe 5 februarie pe terenul celor de la Meshkov Brest.

Alte știri din Handbal