Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
SEHA League: Antrenament cu rezervele lui MeshkovRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
29 Sep 2018

SEHA League: Antrenament cu rezervele lui Meshkov

Venită la București imediat după meciul din Velux EHF Champions League cu Rhein Neckar Lowen, Handball Club Meshkov Brest a trimis în teren garnitura secundă pentru meciul din SEHA League cu vicecampioanei României, Steaua București. Elevii lui Ovidiu Mihăilă au bifat astfel un antrenament pentru meciul cu CSM Făgăraș din Liga Națională și s-au impus cu 42:33 (16:15) menținându-și invincibilitatea pe teren propriu în competiția regională.

Cu Vujic și Humet în zi bună, Steaua s-a detașat la 8:4 în minutul 12, dar campioana din Belarus s-a mobilizat și a egalat 15:15 în ultimul minut al primei reprize. Oaspeții nu au mai păstrat ritmul bun și în repriza secundă, iar o serie de cinci goluri înscrise de Vujic, Humet și Vegar le-a permis roș-albaștrilor să se desprindă de la 21:21 la 26:21 în numai trei minute și treptat s-au desprins pe tabelă până la +9 pe final.

Golurile Stelei au fost înscrise de Vujic – 7, Milosevic – 6, Humet – 5, Georgescu, Vegar, Grbovic – 4, Stavrositu, Bizău – 3, Becheru, Constantina – 2, Răpciugă, Johansson – 1.

Cele trei victorii pe care le are la activ obținute pe teren propriu plasează Steaua pe locul 5  la egalitate cu Meshkov. Etapa viitoare, pe 16 octombrie, Steaua se va deplasa la Zagreb pentru partida cu Nexe, echipă neînvinsă după primele patru etape.

Alte știri din Handbal