Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
SCM U. Craiova şi-a atins obiectivul disponibilSportPictures.eu
23 Feb 2014

SCM U. Craiova şi-a atins obiectivul disponibil

Aşa cum am prevăzut, SCM U. Craiova a reuşit să câştige la Tomis Constanţa, probabil doar pentru că echipa de pe primul loc a pus pe locul doi restanţa de campionat cu oltenii, având marţi meci de Cupa CEV la volei masculin.

Disputat astăzi, 23 februarie, de la ora 19:00, meciul venea ca restanţă din etapa a 18-a a campionatului regulat de volei masculin, Divizia A1. Faptul că jucaseră şi ieri un joc de campionat nu i-a obosit pe craioveni care aveau doar de câştigat la Constanţa.

CVM Tomis Constanţa - SCM U. Craiova 1-3 (16-25, 23-25, 25-23, 14-25)

La final, universitarii au fost mulţumiţi de victorie, ultima etapă, din weekend-ul viitor, fiind practic fără obiectiv pentru ei, rivala Municipal Zalău stând fără meci, deci fără posibilitatea de a trece înapoi pe doi.

Clasamentul primelor trei locuri nu se mai poate modifică după ultima etapă din retur, ordinea fiind acum Tomis Constanţa, U. Craiova şi Municipal Zalău. Aceeaşi situaţie stabilă o consemnăm şi în ceea ce priveşte echipele de play-off şi de play-out.

Alte știri din Volei