Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
SCM U Craiova reeditează jocul bun din turSportPictures.eu
02 Feb 2014

SCM U Craiova reeditează jocul bun din tur

Duminică, 2 februarie, Liga Naţională de Baschet Masculin a propus ultima partidă a zilei, din etapa a 16-a, în Polivalenta din Craiova:

SCM U Craiova - CS BC Farul Constanta 100 – 55 (28-15, 25-13, 26-9, 21-18).

În tur, fusese 98-37, la Constanţa. Puţin mai lipsise până la numărul „rotund” 100.

Înainte de primul fluier, oltenii erau pe locul şapte, iar constanţenii pe locul treisprezece. Nimeni nu se îndoia de poziţia de favorit.

În secunda 9, mingea intră pentru prima oară în coş, Bureau face 2-0. Farul egalează în secunda 23, apoi aruncă de trei puncte, pentru 2-5, în secunda 37. De aici înainte, jocul are ritmul impus de gazde, care se aruncă în atacuri succesive, cu desprindere tot mai evidentă. Pe tot parcursul jocului, zicala „nimic nu se pierde, nimic nu se câştigă” este împărţită pe din două de craioveni şi constanţeni, astfel încât unii înscriu, ceilalţi nu.

Astăzi, U Craiova a atins cota celor 100 de puncte marcate, ca într-un concurs inedit al etapei de baschet masculin. Gavrilă, cel mai bun marcator din meci, a fost cel care a pus în coş ultima minge.

Gavrilă (21), Bureau (20) şi Kovak (14) au înscris mai mult de jumătate din punctele victoriei. Dincolo, s-au remarcat la eficienţă Stănescu (15), Isleam (14) şi Păun (11).

Alte știri din Baschet