Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
SCM Rm. Vâlcea câștigă Cupa și Supercupa RomânieiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Sep 2020

SCM Rm. Vâlcea câștigă Cupa și Supercupa României

Sala Polivalentă din Capitală a găzduit astăzi finala Cupei României FAN Courier în care s-au confruntat SCM Râmnicu Vâlcea, deținătoarea titlului de campioană, și CSM București.

”Tigroaicele” au avut un start de partidă de coșmar și nu s-au regăsit în fața unei echipe montată de tehnicianul Florentin Pera ca pentru o înfruntare de finală de cupă continentală. Plecate ca din pușcă, vâlcencele conduceau cu 3:0 după 7 minute de joc, Omoregie reușind să spargă gheața pentru ”tigroaice” abia în minutul 8. Diferența de pe tabelă a crescut la 8:3 în minutul 17 și 13:5 în minutul 26, scorul la pauză fiind 15:7 în favoarea vâlcencelor. Registrul se schimbă după pauză, CSM începe cu un parțial de 6:1 în primele 8 minute și vine la -3 pe tabelă, 16:13, dar Marta Lopez Herrero a reușit un gol de moral pentru vâlcence și a stăvilit asaltul bucureștencelor. Jucătoarele pregătite de Adrian Vasile au reușit să se apropie la două goluri, 17:15, 20:18 și 21:19, însă vâlcencele au gestionat eficient finalul de partidă și sub privirile lui Florentin Pera, țintuit pe bancă de tensiunea partidei sub îngrijirea medicului echipei, au încheiat victorioase cu 22:19.

Conform deciziei Federației Române de Handbal, odată cu câștigarea Cupei României FAN Courier, SCM Râmnicu Vâlcea a intrat și în posesia Supercupei României.

În finala mică, Gloria Buzău a învins Rapid București cu 22:17 (14:8) și a intrat în posesia medaliilor de bronz.

Alte știri din Handbal