Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
S-au tras la sorți sferturile de finală ale Cupei RomânieiBogdan Danescu / SportPictures.eu
11 Ian 2018

S-au tras la sorți sferturile de finală ale Cupei României

Casa Fotbalului a găzduit joi, 11 ianuarie 2018, tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Cupei României, ediția 2017-2018. Sferturile de finală ale Cupei României în urma tragerii la sorți:

CS U Craiova  - Dinamo București 

Hermannstadt - FCSB

Gaz Metan Mediaș - AFC Astra

FC Botoșani - Politehnica Iași 

Jocurile din cadrul sferturilor Cupei României vor avea loc marți/miercuri/joi 27 februarie/28 februarie/1 martie cu începere de la ora 13:30, cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF. 

Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Fotbal