Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
S-au stabilit semifinalele Supercupei României la volei masculinSportPictures.eu
15 Sep 2022

S-au stabilit semifinalele Supercupei României la volei masculin

La sediul Federației Române de Volei au fost stabilite joi, prin tragere la sorți, semifinalele Supercupei României la volei masculin. Competiția, desfășurată pentru prima dată în sistem de turneu Final Four, va avea loc în zilele de 26 și 27 septembrie, la Sala Sporturilor din Constanța.

Conform tragerii la sorți, în prima semifinală se vor întâlni, de la ora 16.00, Steaua și Dinamo, iar în cea de-a doua, care va începe la ora 18.30, SCMU Craiova și CSM Arcada Galați. Meciurile vor avea loc luni, 26 septembrie.

Finala se va disputa marți, 27 septembrie.

Echipele vor ajunge la Constanța de duminică, atunci când sunt programate antrenamentele oficiale.

Din acest an, Supercupa României, atât la masculin, cât și la feminin, are un nou format. Ea reunește, la masculin, cele mai valoroase patru echipe ale sezonului trecut: Arcada Galați (campioana și deținătoarea Cupei României), Dinamo (locul 2 în campionat), SCMU Craiova (locul 3 în Divizia A1) și Steaua (finalista Cupei României și ocupanta locului 4 în campionat).

La feminin, Supercupa României va avea loc în zilele de 22 și 23 octombrie, la Mioveni.

 

Supercupa României 2022

Luni, 26 septembrie

16.00 Steaua – Dinamo

18.30 SCMU Craiova – SCM Arcada Galați

Marți, 27 septembrie

18.00 Finala

Alte știri din Volei