Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
S-au stabilit semifinalele Cupei României
14 Ian 2014

S-au stabilit semifinalele Cupei României

La Casa Fotbalului a avut loc tragerea la sorți pentru meciurile din semifinalelel Cupei Romaniei Timișoreana. Cum mulți își doreau, inclusiv staff-urile și jucătorii celor două echipe, unul dintre meciuri va fi eternul derby al fotbalului românesc Steaua-Dinamo, jucat în două manșe, la doar 3 săptămâni după returul meciului din campionat dintre cele două formații.

Deci în aceasta primăvara vom avea 3 partide Steaua-Dinamo, toate se vor juca pe Național Arena și cu siguranță că se vor bucura de asistențe record. Steaua, învingătoare în ultimele 6 întâlniri cu cei din Ștefan cel Mare va încerca, atât în campionat cât și în cupă, să prelungească cât de mult această serie, iar “new Dinamo” să demonstreze că sunt o trupă de luat în seamă.

În cealalta semifinală, a provinciei, se vor întâlni cei de la Astra Giurgiu cu Petrolul Ploiești, echipele care s-au întărit cel mai mult în această pauză competițională.

Petrolul, câștigătoarea Cupei în ediția trecută, pare favorită în acest an la câștigarea ambelor trofee.

 

Datele si ordinea disputarii celor doua semifinale;

25/26 martie - Steaua - Dinamo, Petrolul - Astra

15/16 aprilie - Dinamo - Steaua, Astra - Petrolul

Alte știri din Fotbal