Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
S-au stabilit semifinalele Cupei RomânieiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
12 Ian 2016

S-au stabilit semifinalele Cupei României

Astăzi, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României. Echipele calificate în această fază a competiție au fost repartizate astfel:

 

Urna A

1. FC Steaua Bucureşti

2. ASA Târgu Mureş

3. CFR Cluj

Urna B

1. Dinamo Bucureşti

 

A fost extrasă o echipă din urna A care a fost introdusă alături de Dinamo într-o urnă separată din care s-a decis echipa gazdă din acest prim duel al semifinalelor Cupei României. Conform tragerii la sorţi, Dinamo a fost desemnată gazdă în prima manşă, adversară în semifinale urmând a fi FC Steaua București.

În urna A au mai rămas doar două echipe, ASA Târgu Mureş şi CFR Cluj. În urma tragerii la sorţi, gruparea din Târgu Mureş a fost desemnată ca gazdă a meciului tur al acestei semifinale. 

 

Așadar, semifinalele trase la sorți sunt Dinamo - FC Steaua București și ASA Tg. Mureș - CFR Cluj

 

Semifinalele se vor disputa în sistem tur-retur. Prima manşă va avea loc în intervalul 1-3 martie, iar returul în intervalul 19-21 aprilie. Echipele care s-au aflat în urne astăzi, la tragerea la sorți, au jucat 56 de finale ale Cupei României. Doar ASA Tg. Mureș încă nu a ajuns în ultimul ac.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Fotbal